Най - интересните програми, дигитално качество – неустоими цени!

 

* Ако искаш да получиш най - доброто от телевизията, има само един начин - кабелна ТВ от Варна Лан!

* Без допълнителни дистанционни!

* 100 % Дигитална телевизия, както никога до сега!

* Невероятно качество на звук и картина!

* Страхотни цени - гарантирано качество!

TV канали

ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
А ТИ ЧУЛИ? С НАС ВИНАГИ ПОЛУЧАВАШ ПОВЕЧЕ!

Танджин ЕООД - представител на ТВ Варна Лан ООД

Цифрови приемници:
1. NETA 5512 DCR-C – SD приемник – предоставя се за ползване на абонати на услугата „Цифрова телевизия“ които имат по-стари CRT телевизори без HDMI вход.

2. NETA HD 8400 – HD приемник – предоставя се за ползване на абонати на услугата „Цифрова телевизия“ които имат телевизори с HDMI вход.

3. NETA HD 8650 – HD приемник – предоставя се за ползване на абонати на услугата „Цифрова телевизия“ които имат телевизори с HDMI вход.

4. NETA HD 8850 – HD приемник – предоставя се за ползване на абонати на услугата „Цифрова телевизия“ които имат телевизори с HDMI вход.

5. CAM – Модул за контрол на достъп – предоставя се за ползване на абонати на услугата „Цифрова телевизия“ които имат телевизори с цифров кабелен тунер DVB-C и MPG-4 декодер

Защо се слагат SD приемници на старите CRT телевизори?
1. Екраните им са малки и текста от менютата и електронната програма не се чете достатъчно добре;
2. Нямат HDMI вход което прави неизползваеми функциите на HD приемниците.

Защо се слагат CAM “Модул за контрол на достъп” на по-новите телевизори?
1. На новите телевизори, които имат вградени цифрови кабелни тунери DVB-C и MPG-4 декодер е необходимо да се постави модул за разкодиране на програмите;
2. Не се налага поставянето на допълнително устройство (HD цифров приемник), което се управлява с допълнително дистанционо.

Картината, която получавате е с по-високо качество на повечето канали, тъй като пристигат директно от студията по подземни оптични линии, а не чрез сателит. Освен това услугата не зависи от лоши атмосферни условия, които пречат на сателитните връзки.