ПАКЕТНИ УСЛУГИ ИНТЕРНЕТ + ТЕЛЕВИЗИЯ

С един месечен абонамент можете да ползвате услугата цифрова телевизия на до четири телевизора в рамките на едно домакинство, като получавате за ползване декодиращ HD MPG4цифров приемник или САМ - модул за контрол на достъпа за всеки телевизор по време на договора. За всеки допълнителен приемник се заплаща такса към месечния абонамент. Всички предоставени устройства остават собственост на оператора и подлежат на връщане в случай, че абоната преустанови да заплаща месечните си такси.

БАЗОВ ПАКЕТ

 

 

ОПТИМАЛЕН ВКЛЮЧВА БАЗОВ ПАКЕТ

 

ПРЕМИУМ ВКЛЮЧВА ОПТИМАЛЕН ПАКЕТ

ПЛАТИНИУМ ВКЛЮЧВА ПРЕМИУМ ПАКЕТ

А ТИ ЧУЛИ? С НАС ВИНАГИ ПОЛУЧАВАШ ПОВЕЧЕ!

Танджин ЕООД - представител на ТВ Варна Лан ООД

Комбинация от Цифрова телевизия и неограничен Интернет достъп. Перфектно качество на картина и звук.

Разнообразието от програми ще задоволи всички вкусове – на любителите на филми, на почитатели на музика и забавления, на спортните фенове и на детската аудитория.

 

 

ИЗГРАЖДАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА МРЕЖИ

При сключване на договор с нов абонат се уточняват вида на телевизорите (CRT, HDMI, DVB-C) и се предоставя приемник съответстващ на всеки телевизор.

Висококачествената картина, която получавате достига до Вашия дом посредством подземната ни оптична мрежа. С телевизията, която предлагаме можете да се наслаждавате на над 140 цифрови ТВ програми с превъзходно качество на картината и звука, а някой от тях вече и с висока резолюция (High Definition – 1080p).

Технология:
Разпространенение на цифрова телевизизия по кабел
Digital Video Broadcasting – Cable (DVB-C)